Dogru Renkler

- Teniniz için en doğru rengi, fondöteni gün ışığında ve makyajsız bir zemin üzerinde deneyerek bulabilirsiniz. Çene üzerinde uygulama yapmak en doğrusudur. Tenle en iyi nüansı yakalayan ton, sizin tonunuzdur.

- Makyaja başlamadan önce yüzünüze gündüz kreminizi sürün ve 3 dakika emilmesini bekleyin. Böylece fondöten cilde daha rahat yayılır ve lekeli görünmez.

- Fondöteni önce elinizin iç bölgesine dökün ve bir sünger yardımıyla yavaş yavaş yüzünüze sürmeye başlayın. Yüzün orta bölgesinden dışarı doğru çalışın. Bu şekilde dozu en iyi biçimde ayarlarsınız, ne fazla ne eksik.

- Gözaltındaki morlukları ve kızarıkları kapatıcı kalemler yardımıyla yok edebilirsiniz. Burun ve dudak kenarlarındaki konturları da en iyi fırça yardımıyla kapatabilirsiniz. Bunun için fondöteninizden biraz daha açık olan bir ton kullanmanızı tavsiye ederiz.

- Fondöteninizin daha kalıcı olmasını istiyorsanız o zaman teninize şeffaf pudra uygulayın. Bunu yaparken de ince bir tabaka olmak şartıyla fırça yardımıyla yukarıdan aşağıya doğru fondöteni sürün. Böylece yüz tüyleri havaya kalkmaz.

Bu yazıyı sitenizde/forumunuzda paylaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz..




Blogger eklentileri


Etiketler: makyaj makyaj blogu

Yazar Hakkında.


Blogumuz ilk yayınından bu güne , blogger eklentilerini , tüm blogger kullanıcılarına ulaştırmak için yayın yapmış , bu süre içinde hiç bir şekilde kar/gelir elde etmemiş , etmiyecektir..Lütfen desteklerinizi bizden esirgemeyin..

Dogru Renkler için “0 yorum” bulunmaktadır.

tubidy uzman kadın